уторак, 21. јул 2015.

Ručak na poslu

Sigurno da mnoge od vas muci pitanje: ''Šta ručati na poslu?''

Na našim prostorima su još uvek retki ljudi koji obrok za posao spremaju kod kuće i nose ga na posao, a sve je to stvar navike. Najveći deo radnika na poslovnu pauzu ide nespreman i onda uz nedostatak vremena jede sve one nezdrave stvari koje mu padnu por ruku, brzu hranu itd.
Uz to, sve postaje monotono, često iamte osećaj da svaki dan jedete isto.

Što se tiče predloga o kojem ćemo u daljem tekstu pisati, preporučuje se da se tegla ne puni do vrha, jer će biti lakše da je protresete pre jela kako bi se sve namirnice sjedinile.
Na taj način pored toga što ćete jesti mnogo zdraviju hranu, možete i uštedeti novac, kao i iskoreniti nervozu tokom pauze.

Sve što je potrebno je tegla sa zatvaračem, kao i namirnice po želji.

Predlozi su sledeci:

Tegla sa piletinom:
Balzamiko ili limunovo sirće, dve male kašike-na dno, pečena piletina u komadima, sušeni paradajz, maslinke, sveža paprika, listovi svežeg spanaća.

Tegla Kapreze:
Pesto sos-dve male kašike na dno, mocarela sir, kuvana pasta, paradajz, listovi svežeg spanaća, listovi svežeg bosiljka.

Tegla grčka salata:
Maslinovo ulje-dve male kašike na dno, malo crnog luka, maslinke, krastavac, feta sir, paradajz, listići sveže nane.

Probajte, uživajte u hrani i prijatno.

rucak za posao


Нема коментара:

Постави коментар